Zeshan Shakar møter Hassan Preisler

Zeshan Shakar er aktuell med ny roman i høst. Temaet for samtalen med danske Hassan Preisler er "Menn mellom to kulturer".

Opptaket er fra 8. november 2022 og er tilgjengelig fram til 22. november 2022.

Arrangør: Deichman Bjørvika

Medvirkende: Zeshan Shakar, forfatter og statsviter og Hassan Preisler, skuespiller, forfatter og gjest i podkasten "Norsken, svensken og dansken" produsert av NRK.

Norske Zeshan Shakar og danske Hassan Preisler har flere ting til felles. De har begge pakistansk far og skandinavisk mor. De er begge forfattere. De har begge hatt opplevelser i oppveksten knyttet til utseende og etnisk bakgrunn. Men de har også gjort seg svært ulike erfaringer og foretatt ulike klassereiser. I en personlig samtale får vi høre dem snakke om en oppvekst mellom to kulturer og om det er fellestrekk mellom oppveksten på Stovner i Oslo og København. Vi får også høre utdrag fra Zeshan Shakars nye bok.

Se samtalen her.

1. De kaller meg ulven