Vittig fra "gamle dager"

Jeg regner med dere vet hva Tinder er? Vel, om dere ikke gjør det, så er det en sjekkeapp man kan ha på mobilen. I gamle dager som forfatteren kaller det fantes ikke disse appene. MEN det fantes kontaktannonser! I denne boka har han samlet et knippe av de beste kontaktannonsene han har funnet.

Har du lyst til å le, bli oppgitt, flau eller rett og slett få noen (dårlige?) sjekketips så er dette en fantastisk bok. Bare annonsen som pryder forsiden! "Hårete dame ønskes. Dame som har hårete legger eller evne til å svette, søkes av mann i 30-årene".

Hvordan får man ideen til en slik bok? Forfatterens egen forklaring: «Ideen kom i april i år etter at jeg kjøpte noen gamle Romantikk-blader på ei bruktsjappe i Bergen. Blant de mange, kjedelige og standardiserte kontaktannonsene så jeg en og annen skikkelig snål, og gjerne ufrivillig komisk formulering, som fikk tårene til å trille av latter. Det som interesserer meg er altså de som snubler i forsøket.» Han tenkte at flere ville sikkert synes at dette var morsomt,så han laget seg en Instagramkonto med navnet Tinder i gamledager. Dette ble en suksess så raskt at han har samlet høydepunktene i en bok. Kontaktannonsene finner Lande i blader han har fått eller kjøpt på bruktbutikker eller Finn.no. Det er alt fra tilsynelatende, uskyldige blader som Romantikk, til mer vovede magasiner som Lek og Aktuell Rapport.

Jeg og kollegene min hadde noen lattermilde øyeblikk ved litt høytlesing av denne på kontoret. Også kjæresten min og venninner syntes dette var en god blanding av utrolig flaut men også veldig underholdende. Unn deg en god latter med denne boka!

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Gro Eriksen 16. februar 2019