To all the boys I've loved before

Lara Jean Song Covey har skrevet brev til alle guttene hun har vært forelsket i, 5 totalt.

Plutselig en dag blir hele livet hennes snudd opp ned, for alle brevene forsvant. 

Lara Jean er en snill og sjenert jente, og en håpløs romantiker, som drømmer seg bort i bøker. Hun går på high school, liker forming og baking, og har et godt forhold til familien sin. 

Boka handler om Lara Jean og Peter Kavinsky som begynner å late som at de er sammen. Peter var en av guttene som fikk et kjærlighetsbrev, og det var på den måten de to lagde en avtale om å late som at de er sammen. For Peter sin del er det for å gjøre ex-kjæresten sjalu, og for Lara Jean sin del er det for å få en gutt, som også fikk et kjærlighetsbrev, til å tro at Lara Jean ikke liker han. Men etter som tiden går, begynner forholdet deres å føles ekte.

Hva skal hun gjøre? Kan hun kaste seg uti og si at hun liker han, eller er det for skummelt? Tør Lara Jean å risikere å miste han, hvis han ikke føler det samme for henne?

«To all the boys I’ve loved before» har kjærlighet, drama og vennskap. Boka er første del av en trilogi, hvor vi følger Lara Jean sitt liv videre. Bøkene er skrevet av Jenny Han og har blitt gjort om til en serie av filmer. 

Jeg anbefaler denne romanen fordi den er koselig og selve viben for hele boka var så søt og morsom, at jeg kunne ikke få nok av den. Jeg elsket forholdet Lara Jean har til søstrene og faren. Hun er så elskverdig, så det gjorde boka ekstra bra. 

Jeg syns boka passer for ungdommer, de som liker en koselig kjærlighetsroman. 

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Minna Moen Eidet 15. februar 2024