The Husky and his White Cat Shizun

Hva ville du gjort hvis du kunne leve livet ditt på nytt?

Mo Ran levde livet sitt slik han ville. Han gjorde det han ville, han tok det han ville, og han gikk til krig mot sine tidligere kollegaer. Han vant og han ble leder, og til slutte så ble han også eneveldende keiser.

Men til slutt så fikk hans undersåtter nok av hans oppførsel og ondskap, og det ble opprør. Det hele endte med at Mo Ran døde alene og forhatt.

Så hva skjer når han våkner opp igjen, tilbake i den tiden ta han var 16. Alle hans kjære er i live, og han kan endelig beskytte dem og forsikre seg om at de får et godt liv.

Men også alle han gamle fiender er tilbake.

Skal han angripe dem for den fremtidige muligheten for at de skal bli fiender igjen? Eller skal han prøve seg på en ny sti, ta andre valg, og unngå sin egen gamle skjebne?

.

Dette er en historie om forandring, om å lære seg selv å kjenne, og om å finne ut av at det man først trodde var sant ikke nødvendigvis virkelig er helt sant likevel.

Anbefales for alle som liker fantasy og asiatisk kultur.

En webnovelle som har blitt til både manga, lydbok, og live-action tv-serie i Asia, og er nå endelig utgitt på engelsk for første gang.

https://kbimages1-a.akamaihd.net/4dc0cbff-dbce-4fcc-8deb-f385472913be/353/569/90/False/the-husky-and-his-white-cat-shizun-erha-he-ta-de-bai-mao-shizun-novel-vol-1.jpg

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Jana Broz 3. mars 2023