Spinnerøyedyr og unicornkrokodiller

Molde kulturskoles kunstelever manglet definitivt ikke fantasi da Nesset bibliotek utfordret dem til å lage D.D.S.Ø.I.F (Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes) i forbindelse med utstillingen som nå står på Romsdalsmuseet.

Har du hørt om Kanelklumpen Knut? Eller visste du at Fjerteberte er kjæresten til Flygerompe? Det visste ikke vi før kunstelevene leverte en fantasifull utstilling i glasshjørnet vårt, inspirert av den utstillingen som kommer på Krona på Romsdalsmuseet og blir å se 7. mars - 22. april 2021.
Doktor Proktor av Jo Nesbø er kjent for mange og i de bøkene møter vi D.D.S.Ø.I.F.

Koordinator og kunstlærer Hilde Witzøe ved Molde Kulturskole var lett å be da vi spurte om elevene hennes kunne lage en liten utstilling til oss. De merkelige, småskumle og ganske søte skapningene befinner seg nå i et «habitat» satt opp av Hilde og her er det mye som skjer. De klatrer og flyr, kravler og åler og hele regnbuen er representert fargemessig.
Utstillingen blir stående en god stund fremover og vi har åpent som vanlig hele vinterferien. Vi har også bøkene, lydbøkene og filmene med Doktor Proktor inne
Ta med deg «smått og stort» og besøk biblioteket da vel!

Doktor Proktor

Målgruppe:

23. februar 2021