Red, white & royal blue

"Tru love isn't always diplomatic." "Your royal hardness."

I «Red white & royal blue» møter vi Alex Claremont-Diaz. Han er sønn av den amerikanske presidenten Ellen Claremont. På bryllupsdagen til prins Phillip av England så møter Alex prins Henry. De har en liten krangel som gjør at de river ned den $75 000 dyre kaken og ødelegger bryllupet. Sosiale medier går helt bananas og tror at Alex og Henry hater hverandre, så da må de gjør er å få media til å tro at de er beste venner, og ikke fiender. For å gjør det sender president Ellen Alex til England for å skvære opp. Det tar ikke lang tid før de to «fiendene» faller for hverandre.

«Red, white & royal blue» ble veldig for populær på TikTok for ungdom i 2023. Romanen kom allerede ut i 2019 av forfatteren Casey Mcquiston som også skrev «One last stop».

Det er en LGBT+ roman som forteller om hvordan det er å være homofil som en offentlig person, om det vanskelige og om det som er bra.

«Red, white & royal blue» er en vakker kjærlighetshistorie. Her kombineres en perfekt blanding av kjærlighet, drama og humor. Jeg elsker boka. Det var nesten som å være på en følelsesmessig karusell, det gikk fra at jeg lede meg i hell til jeg måtte legge fra meg boka før jeg ble for trist eller sur.  

Jeg anbefaler boka til ungdom i 14-18 alderen, selv om den inneholder noen vulgære ord.

Målgruppe:

Tipset av: Vanja Risan Rømo 23. februar 2024