Popvit

Popvit er populærvitenskapelige foredrag som arrangeres av Moldebiblioteket. Alle foredrag er gratis og åpne for alle.

Tidligere Popvitarrangement

 1. Popvit 16.januar 2020

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Klimasøksmål Arktis+NU på tokt i Barentshavet ved Thor Due

 2. Popvit 5. november 2019

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Vis hensyn - jeg er under ombygging! Kaoshjelp til tenåringsforeldre. Foredrag ved Marie Tveitereid Midtsund og Andreas Gravdal.

 3. Popvit 24. april 2019

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Tirsdag 23. og onsdag 24. april i vakkert vårvær, arrangerte fosterhjemstjenestene i Ålesund og Molde et svært vellykket møte i samarbeid med bibliotekene i Ålesund og Molde. I hele Møre og Romsdal var det 335 personer som fikk direkte informasjon om fosterhjemsarbeidet disse to nydelige vårkveldene.

 4. Popvit 6.februar 2019:

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Popvit: COS-P (Circle of Security Parenting, Trygghetssirkelen): Foredrag ved tilknytningspsykologene Ida Brandtzæg og Stig Torsteinson. Deres faglige forankring og spesialistkompetanse er innen fagfeltet tilknytningspsykologi, som i dag er et ledende rammeverk for å forstå barns sosiale og emosjonelle utvikling. I Popvit fikk vi vite hva Trygghetssirkelen og COS-P er, samt hvordan Trygghetssirkelen kan være nyttig i nære relasjoner og for å kunne forstå seg selv.

 5. Popvit 17.januar 2019

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Vi har blitt generasjonene som kaster mat - minst en tredel av alt vi produserer. Det er katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Det er åpenbart et økonomisk problem, og dypest sett er det umoralsk, så lenge bortimot en milliard mennesker legger seg sultne hver eneste dag.

 6. Popvit 15.oktober 2018

  Skrevet av: Gro Eriksen

  Møte med forfatteren Roy Jacobsen - det biografiske og avstanden til det

Vis flere...

Arrangement avholdt fra oppstart høst 2012 til og med vår 2018 kan du lese om her.