The Grandmaster of Demonic Cultivation

Denne historien vil etterlate hjertet ditt noen få størrelser større.

“The Grandmaster of Demonic Cultivation” er en BL (Boys love) xianxia-roman skrevet av Mo Xiang Tong Xiu. Denne fantasifortellingen inspirerte tegneserier, animasjon og «The Untamed» en TV-serie som har tatt verden med storm.

Handlingen utspiller seg i en virkelighet etter modell av middelalderens Kina. Det er en historie om to venner (og litt mer) Wei Wuxian, en bråkmaker med et hjete av gull og Lan Wangji, et forbilde til alle i kultiveringsverdenen. Motsetninger frastøter og tiltrekker hverandre, som kjent, og det er en utfordrende kjemi som blir satt i gang når de reiser sammen for å løse en serie mystiske drap.

Romanen følger to parallelle plott – Wuxians tidligere og nåværende liv, samtidig som den avdekker de mystiske omstendighetene ved den titulære demoniske kultiveringen.

Det var en utrolig opplevelse å lese boken. Aldri et kjedelig øyeblikk!!, karakterutviklingen er fantastisk og jeg elsker den østasiatiske mystikken. Dessuten byr romanen på en så gripende historie om kjærlighetens styrke at en kan felle en tåre eller to.

Jeg kan ikke få rost denne boken nok. Om du liker store feiende episke fantasi romaner fylt med politiske intriger, spenning og homofil romantikk, kommer du til å elske denne!

Flotte illustrasjoner som harmonerer godt med teksten er en bonus.

Når det er sagt, gleder jeg meg stort til å lese bok 2 og 3 i serien.

God lesning!

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Alicia Myrseth 4. november 2022