Kortreist på nett: Morten Bjerga og Kristin Hoffmann

Når Morten Bjerga og Kristin Hoffmann møtes til samtale om sine respektive forfatterskap viser det seg at de begge forsøker å finne svaret på noen av de store spørsmålene i livet gjennom litteraturen. Temaer som dukker opp i tekstene deres er gjerne isolasjon og ensomhet, skyld og forsoning, det tvetydige og det usagte. Og hva er det egentlig med nevrotiske gamle menn?

Søndag 26. juli 2020, kl. 20:00 Digitalt og gratis.

Arrangør: Kiellandsenteret

Kristin Hoffmann (f. 1970) er oppvokst og bosatt i Stavanger. Hun jobber som forfatter, journalist og samfunnsdebattant. Hoffmann debuterte i 2011 med novellesamlingen «Natten er et åpent rom», og har siden utgitt romanen «Midt på natten er et egnet tidspunkt» (2015), og «Arkitektens blindsone» (2017).

Morten Bjerga (f. 1960) er fra Sandnes, og jobber som lektor. Han debuterte med «Fyrtårnet» i 1999, og har også gitt ut «Maratonmennene» (2008) og den historiske romanen «Lars O. Bru og havet» (2017). Hans nyeste utgivelse er «Dødevegen» (2019), hvor vi møter en mann som har mistet konen sin, og som prøver å slippe unna sorgen ved å vandre langs den gamle pilegrimsruten til Santiago de Compostela i Spania.

Bli bedre kjent med disse forfatterskapene når Bjerga og Hoffmann møtes i samtale med Terje Torkildsen, leder av Rogaland forfatterlag. Arrangementet er en del av Kiellandsenterets digitale sommerprogram.

 1. Dødevegen

  Undertittel: el camino de los muertos : roman
  Av: Bjerga, Morten
  Språk:
  Nynorsk
  Publiseringsår: 2019
  Finnes som: Bok
 2. Arkitektens blindsone

  Undertittel: noveller
  Av: Hoffmann, Kristin
  Språk:
  Bokmål
  Publiseringsår: 2017
  Finnes som: Bok

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Gro Sandvik Fegth 23. juli 2020