SamLes LITT: Høyt - en reise i Himalaya med Erika Fatland

21 oktober onsdag 2020
22 oktober torsdag 2020
21.10.2020 til 22.10.2020.
Plass Molde bibliotek (også på andre bibliotek)

Valgt tilfelle

21.10.2020 20:00 til 21:00.
21 oktober onsdag
Plass Molde bibliotek Teatret Vårt

Den bestselgende forfatteren Erika Fatland holder foredrag om sin siste storslåtte reise til Himalaya. Erika Fatlands eventyrlige reiseskildringer er prisbelønnet og oversatt til 23 språk.

Himalaya bukter seg gjennom fem svært ulike land. Her blandes verdensreligionene islam, buddhisme og hinduisme med eldgamle sjamanreligioner. Utallige språk og vidt forskjellige kulturer lever i de bortgjemte fjelldalene. Modernitet og tradisjon støter sammen, mens stormaktene kjemper om innflytelse.

Vi har lest om fjellklatrere på vei opp mot Mount Everest og om reisende på åndelig søken til buddhistiske klostre. Men hvor mye vet vi om menneskene som bor i Himalaya? Fatland lar oss møte dem på nært hold, samtidig som hun tar oss med på en svimlende reise i høyden, gjennom utrolige landskap og dramatisk, ukjent verdenshistorie – helt frem til dagens brennbare konflikter.

Arrangementene er et samarbeid mellom Moldebiblioteket, Møre og Romsdal Fylkeskommune, GassROR IKS og Bjørnsonfestivalen.

Fribilletter til arrangementet i Molde må hentes ut her:https://bjornsonfestivalen.hoopla.no/sales/1704424507

Fribilletter til arrangementet på Nesset bibliotek får du ved å ringe 71 23 11 96 eller komme innom. KUN reserverte plasser.

Fribilletter til arrangementet på Midsund må hentes på biblioteket før arrangementsdagen.