Gi tid - til den gode samtalen

Valgt tilfelle

01.10.2019 18:00 til 20:00.
01 oktober tirsdag
Plass Molde bibliotek Storyville, 4. etg

I anledning Verdensdagen for psykisk helse 2019 hvor årets tema er :Gi tid, inviterer Molde Bibliotek til kurset «God å snakke med» i samarbeid med Kirkens SOS Møre og Romsdal

Hva: Åpent og gratis for alle som er interessert.

Store og små utfordringer i hverdag og på jobb gjør at mange mennesker rundt oss trenger noen å snakke med. God å snakke med er et to-timers kurs for deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner - en å snakke med når livet føles vanskelig. Kurset gir konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner; på jobb, i fritiden og blant venner og familie. Kurset krever ingen forhåndskompetanse og er livssynsnøytralt.

Målgruppe: Alle som vil bli en bedre samtalepartner

Hvorfor: Gi tid - til den gode samtalen.

Kirkens SOS har lang erfaring gjennom 40 år som krisetjeneste. Vår visjon handler om å gi tid til den som trenger et medmenneske å snakke med. Ved å gi tid til samtalen mellom mennesker ønsker vi å se, støtte og styrke den som har det vanskelig. Vi vil at enda flere skal finne noen å snakke med i sine omgivelser, derfor deler vi erfaringer.

1. 01.10.2019 18:00 til 20:00.
    01 oktober tirsdag
    Plass Molde bibliotek Storyville, 4. etg