Bysmart: «Molde - by eller bare noe som ligner?» ved Erling Dokk Holm

Kommende tilfelle

1. 05.03.2019 19:00 til 20:30.

05 mars tirsdag
    Plass Molde bibliotek Teatret vårt
Vis alle

Erling Dokk Holm er en stor bibliotekvenn og opptatt av bibliotekets rolle generelt og i byutvikling. Han er også aktiv i samfunnsdebatten rundt disse emnene.

Erling Dokk Holm har doktorgrad fra Arkitekt- og designhøyskolen og har arbeidet og publisert på områder som forbrukersosiologi, politisk teori, byplanlegging og arkitektur.

Hans forskning de siste årene har kretset rundt spørsmål om urban vekst og byers sosiale, økonomiske og kulturelle liv. Han har tidligere vært ansatt i Norsk Form.

Han har studert hva som skal til for at byer lykkes og mislykkes, har skarpe meninger om byutviklingen i Norge og fremmer jevnlig påstander om at landets videre vekst og velstand trues av måten dagens byer og regioner utvikler seg på. Dokk Holm har sittet i en rekke statlige råd og utvalg og skriver om byutvikling og arkitektur i Aftenposten. Han er også en hyppig foredragsholder for næringsliv og offentlig sektor.

Bysmart er gratis og åpent for alle.

Les mer om Bysmart her

Erling Dokk Holm har bidratt i blant annet disse bøkene:

1. Fra Gud til Gucci

Undertittel: et essay om makt
    Av: Holm, Erling Dokk
    Språk:
    Bokmål
    Publiseringsår: 2004
    Klassifikasjon: Samfunnsvitenskap
    Finnes som: Bok
  2. Varene tar makten

Språk:
    Danska
    Publiseringsår: 2001
    Klassifikasjon: Samfunnsvitenskap
    Finnes som: Bok

Alle kommende tilfeller

1. 05.03.2019 19:00 til 20:30.

05 mars tirsdag
    Plass Molde bibliotek Teatret vårt