Bysmart: Forfatterbesøk av Nina Lykke

26 november tirsdag 2019
26.11.2019 til 26.11.2019.

Valgt tilfelle

26.11.2019 19:00 til 20:30.
26 november tirsdag

Nina Lykke er i høst aktuell med "Full spredning. En legeroman".

Nina Lykke er nominert til både Bokhandlerprisen og Brageprisen for sin siste roman "Full spredning"
"Frydefull lesning", sier juryen for Brageprisen om denne litt uvanlige legeromanen. Her møter vi fastlegen Elin, som har rundet 50 år. Hjemme ser hun på TV-serier og drikker vin. Ektemannen trener. Og når utroskapen med ungdomskjæresten avsløres flytter hun fra mannen,og inn på legekontoret hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. Her fører hun samtaler med plastskjelettet Tore, og stiller diagnoser på både samtiden og det moderne bymennesket.
Nå har du sjansen til å høre Nina Lykke i forfattersamtale på Molde bibliotek, om denne svartsynte og humoristiske romanen, i det siste Bysmart-arrangementet i år!

Velkommen! Gratis adgang!