Lær et språk fort med vårt nye tilbud - uTalk

Snakk, lytt og lær fra første dag. Det aller beste med uTalk er at du ikke trenger å ha norsk som morsmål for å bruke appen. Den fungerer på over 100 språk.

uTalk er for alle som har lyst til å lære nøkkelord eller uttrykk på et annet språk. Det er perfekt for de som nettopp har begynt å lære et nytt språk, men er også et supert verktøy for viderekommende som har lyst til å lære flere ord eller bare forbedre uttalen sin.

Den er stappfull av nyttige hverdagsord eller uttrykk som er delt inn i emner. Hvert emne vil ta omtrent to til tre timer før de er fullført, men du kan fint gjøre dette med flere økter på fem minutter eller mer. Lær det du har lyst til, i ditt eget tempo. Det opp mot 180 timer med innhold i hvert språk.

Fordi hvert ord er spilt inn av både menn og kvinner med språket som morsmål, så lærer du virkelig hvordan du skal uttale ordene riktig. Du kan ta opp deg selv mens du etterligner uttalen, og øve til du får det til.

Fremgangsmåte:

1. Last ned appen uTalk på ønsket enhet: https://utalk.com/no/app

2. Gå til Brukernavn for innlogging så til Inlogging: student/bibliotek

3. Velg Moldebiblioteket og skriv inn lånekortnummeret ditt + pinkode. Mangler du nasjonalt lånekort, kontakt oss og vis legitimasjon med enten fødsel- eller D-nummer.

4. Velg programspråk: det kan for eksempel være norsk, arabisk, bosnisk, ukrainsk, kinesisk, fransk eller et helt annet.

5. Velg hvilket språk du vil lære deg og start!

Mer informasjon

Målgruppe:

Tagger:

8. januar 2024