Festival og mye som skjer

Da vi hadde arrangementet "Lyset leser" i går var det stor innlevelse og engasjement. Du har sjansen til å oppleve Son of light aka André Hadland også i kveld kl. 19.15.

Alle arrangement denne uka

1. #LysetLeser i biblioteket

Dato onsdag 8 september 2021 – torsdag 9 september 2021

Raplegenden Son Of Light (André Hadland) har nådd mange seere på Instagram med direkte og ærlig formidling av poesi som han elsker. #LysetLeser finner sted midt blant hyllene hos festivalens samarbeidspart, Molde Bibliotek, med kjennetegnene fra den digitale formidlingen: kortfattet, intenst og ærlig

2. Fra Shakespeare til Knausgård i Nesset

Dato torsdag 9 september 2021 19:00 - 20:00
    Plass Nesset bibliotek

Janne Stigen Drangsholt har i lengre tid bidratt til NRK-podkasten «Kjente bøker på 4 minutter» med stor suksess. Nå har hun slått seg sammen med tegneren Therese G. Eide og resultatet er en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring i 66 klassikere hentet fra hele litteraturhistorien.

3. Barnas Trappefest 2021

Dato lørdag 11 september 2021 11:00 - 14:00

Barnas Trappefest passer best for barn fra 4 - 8 år i følge med voksne. Alt er gratis men alle må ha billett.

9. september 2021