Det er ikke lett å være ond

Når du har dødd en gang så vil du ikke dø en gang til!

Shen Yuan, en svak ung mann, bruker mye av tiden sin til å sitte på nett og lese webnoveller. Slutten på hans favoritthistorie gjør ham så sint at hjertet gir opp og han dør.

Det neste han vet er at han våkner opp som den onde læreren i akkurat historien han ble så sint på. Den samme onde læreren som ender opp med å bli torturert til døde.

Shen Yuan er fast bestemt på å unngå denne skjebnen, og eneste måte å gjøre det på er å gjøre et godt inntrykk på og innynde seg hos hovedkarakteren i historien.

La oss bare håpe på at alt går etter planen!

.

Dette er en lettlest, gøy og festlig historie om en ung mann som prøver å gjøre sitt beste for å rette feilene som har blitt gjort. Full av kinesiske monstre og mytologi, det er en glede å lese noe som er så annerledes enn det vi er vant til her i vest.

"Scum Villain's Self-Saving System" er skrevet av Mo Xiang Tong Xiu, og startet ut som en webnovelle: først utgitt på nett ett og ett kapittel om gangen. Deretter har den blitt plukket opp og utgitt offisielt i bokform, og det har kommet hørespill og til og tegneserie og tegnefilmserie i flere forskjellige land.

De andre bøkene som Mo Xiang Tong Xiu har skrevet har blitt like populære, og en av dem ("Grandmaster of Demonic Cultivation") har fått en filmatisering som har vært på Netflix - "The Untamed".

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Jana Broz 8. april 2022