1 porsjon

I 2021 bodde nesten hver femte nordmann alene. Det utgjør over 1 million husholdninger. Likevel er de fleste oppskrifter man finner laget for 2-4 personer. Dette har Adam Bjerck gjort noe med!

Har du også kjent på følelsen av å skulle lage middag til én? Blitt oppgitt av å gå i butikken og se at det meste man får kjøpt er store forpakninger ment for flere personer? Blitt frustrert når du finner en god oppskrift, men den er ment for fire personer og du må spise rester halve uka? Denne boka er til deg.

Boka er lagt opp med ukesmenyer og smarte ukeshandlelister. Man bruker samme råvare flere dager og dermed minimeres matsvinn. Skal ikke riktig alle råvarene brukes opp, får man tips til hvordan man kan oppbevare resten. Boka byr også på oppskrifter på småretter som supper, salater og smoothier. 

Jeg er verken særlig selvsikker på kjøkkenet og i alle fall ikke særlig tålmodig! Derfor liker jeg at oppskriftene er nokså enkle, instruksene detaljerte, og de fleste rettene tar ikke all verdens med tid. Og viktigst: Det smaker jo så godt!

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Jorunn Fjøren 17. juni 2022