Å bli født er den visse død

Verdens undergang er her, og det er djevelens verk.

Becky er en ung dame på en liten gård, alene med faren og med kyrne, inntil en dag når gården blir angrepet av noen fremmede menn som er etter en spesiell revolver. Når faren blir skutt griper Becky pistolen, og dermed er hennes skjebne knyttet til våpenets.

Veien er vanskelig, og Becky og hennes kompanjong Drake er alene i en evig kamp for revolveren. Revolveren som viser seg å være én av seks overnaturlige våpen, med krefter hun ikke ante fantes.

Men det å eie ett av Djevelens egne våpen fører med seg uttallige farer. Bare noen av dem er menneskelige, og revolveren selv har sine egne planer...

.

Satt bare noen få år etter den amerikanske borgerkrigen er dette historien om seks revolvere med overnaturlige krefter. Laget av djevelen og med store konsekvenser for brukeren, er disse våpenene sentrale i konflikten mellom det gode og det onde.

Med utrolig enkle men fine tegninger og farger, så skaper Cullen Bunn og Brian Hurt en utrolig vakke og actionfylt tegneserie i beste weird western stil for ungdom og voksne.

Målgruppe:

Tagger:

Tipset av: Jana Broz 30. oktober 2020